Tevreden cliënten

Hieronder kunt u reacties van tevreden cliënten van Acupunctuur Praktijk Van Oosten lezen:

Erg dankbaar ben ik voor de acupunctuurbehandelingen van Christa. Tijdens een forse burn-out raakte ik besmet met Corona waarna Longcovid ontstond. Dit betekende voor mij dat ik geen prikkels meer kon verdragen en ik was niet meer in staat om mezelf in te spannen zonder een hevige vermoeidheid te ervaren. Hierdoor was therapie bijna onmogelijk. Gelukkig is Christa erg flexibel. Bij de eerste sessies kon ik nauwelijks een gesprek voeren, maar kwam ik vooral tot rust door de acupunctuur. Het was zo fijn om weer te kunnen ontspannen. Na een aantal weken kreeg ik meer energie terug en voelde ik steeds duidelijker dat ik ontzettend veel baat had bij de acupunctuur. Christa werkte onder andere aan het herstellen van mijn energie, versterken van mijn immuunsysteem en verlichting van pijnklachten. De klachten namen af en de combinatie van Christa’s betrokkenheid, fijne gesprekken en kunde hebben enorm bijgedragen aan mijn herstel!

Ik had geen idee wat acupunctuur voor mij zou kunnen betekenen. Heel veel, bleek uiteindelijk!
Een vage klacht (pijn/kramp in mijn arm), waardoor ik erg beperkt werd, bleek een blokkade in de energiestroom en verdween met behulp van acupunctuur als sneeuw voor de zon!

Prettige ervaring. Therapeut is betrokken en kan goed afstemmen op de klant. Behandeling succesvol.

Eerlijk gezegd was ik nogal bang voor de naalden, maar het viel reuze mee. Ik wilde graag wat steviger in mijn schoenen staan en daar heeft Christa mij bij geholpen.

15 jaar lang had ik last van hevige hoofdpijn. Het duurde even maar nu ben ik er helemaal vanaf! Wel kom ik nog regelmatig voor een ´onderhoudsbeurt´. Zodat ik niet verval in oude patronen. Die behandelingen zie ik echt als even tijd voor mezelf.

Wilt u ook laten weten hoe u de behandelingen heeft ervaren? Vul dan het contactformulier in.

Een acupuncturist kijkt niet naar de ziekte, maar naar de zieke.

Comments are closed.